NEWS RO

Brandul de miere Le Souffle d'Adorre a devenit partener oficial al Campionatului de Triatlon

Pe 26 iunie, se va desfășura Campionatul Național de Triatlon. Mierea Le Souffle d'Adorre este partenerul oficial al acestui eveniment, susținându-i pe toți participanții evenimentului. 
Înregistrarea pentru triatlon o puteți face aici:
Distanța Olimpică/Super Sprint 
Distanța Olympic Relay 

O recuperare rapidă a energiei și a forței este principalul lucru care îi face pe participanții la Campionatul de Triatlon al Moldovei să continue cursa. Brandul de miere Le Souffle d'Adorre a devenit partener oficial al evenimentului și îi va ajuta pe sportivi să își revină rapid în formă în timpul competiției.
Mierea Le Souffle d’Adore are un ciclu de producție complet. Compania supraveghează întregul proces de producție, de la cumpărarea și creșterea albinelor în stupinele proprii până la vânzarea mierii.

Stupinele Le Souffle d’Adorre sunt localizate numai în zone ecologic curate din Andorra, Spania, și în zonele muntoase din Kârgâzstan. În 2021, în Andorra au fost deschise încă 3 stupine cu o suprafață de 1 350 m², 1 450 m² și 1 600 m². Este una dintre cele mai ecologice țări din lume, fiindcă cea mai mare parte a țării este izolată printr-un lanț montan. În zonă cresc peste 2 000 de specii de plante, motiv pentru care mierea Le Souffle d'Adorre are un gust atât de divers.

Stupinele sunt situate în zonele muntoase din Fontaneda, Sant Julia de Loria și Agnos, departe de drumuri, industrii și intervenția umană. Toate produsele sunt strict controlate și selectate. Doar 20-30% din cea mai bună miere ajunge în borcane și pe rafturile magazinelor. Datorită acestui fapt, Le Souffle d'Adorre a câștigat 7 premii la London Honey Awards în 2021.
Pentru a afla mai multe despre Le Souffle d'Adorre, vizitați site-ul web al brandului pe link-ul următor: www.ahoney.com
Vă reamintim că anul acesta campionatul național de triatlon va avea loc pe 26 iunie, în parcul Valea Morilor.
La competiție pot participa atât sportivii profesioniști, cât și sportivii amatori. 
Campionat National