NEWS RO

Setanta Sports - a devenit partener oficial al Campionatului de Triatlon

Setanta Sports – sponsorul campionatului de Triatlon din Moldova. Compania pregătește o ofertă specială pentru participanții turneului.

 Pentru prima dată în istorie, Setanta Sports va sponsoriza un campionat de triatlon în Republica Moldova. Campionatul de triatlon se va desfășura în perioada 25-26 iunie, la care vor participa 370 de sportivi.
Competițiile într-unul dintre cele mai dificile și incitante sporturi se vor desfășura în conformitate cu standardele internaționale, iar participanții la turneu își vor testa puterile în 3 discipline. Puteți participa la turneu atât individual, cât și în echipă, iar după înot, ciclism și alergare la maraton, vor fi identificați câștigători care vor primi premii speciale de la Setanta Sports.
Pachetul cadou Setanta Sports include carduri de plastic cu cod QR pentru toți participanții la turneu, cu ajutorul cărora aceștia pot profita de oferte speciale și reduceri pe platforma online setantasports.com. Participanții la turneu vor avea ocazia să profite de o reducere de 80% pe platforma setantasports.com, iar după înregistrare, vor putea participa la maratoanele Tbilisi și Kazbegi din Georgia, precum și să beneficieze de reduceri la hoteluri și restaurante.
Primul campionat de triatlon din Moldova începe pe 25 iunie, în cadrul acestuia vor participa 300 de copii și adolescenți, precum și 300 de sportivi profesioniști și amatori.
Campionatele europene de triatlon pentru femei și bărbați se desfășoară din 1985, iar campionatele mondiale din 1989. Acest sport a fost inclus în programul olimpic în anul 2000.


Campionat National