NEWS RO

Platforma educațională Skillbox — partener oficial al Campionatului de Triatlon

Pe 26 iunie, se va desfășura Campionatul Național de Triatlon. Platforma educațională Skillbox este partenerul oficial al acestui eveniment, susținându-i pe toți participanții evenimentului.
Înregistrarea pentru triatlon o puteți face aici:
Distanța Olimpică
Distanța Olympic Relay 

În ultimii ani, învățământul online a devenit o tendință. Este mult mai simplu să obții cunoștințe și să înveți profesii noi cu ajutorul platformei educaționale Skillbox, care are o reprezentanță și la Chișinău.
Skillbox vă oferă oportunitatea de a învăța lucruri noi și de a vă schimba viața, indiferent de vârstă și de geografie: studenții noștri locuiesc în diverse orașe și țări – începând cu Israel și terminând cu SUA.

Actualmente Skillbox.md oferă peste 400 de programe în design, programare, marketing, jocuri, multimedia și psihologie. Pentru a vă dezvolta o nouă abilitate, puteți alege un curs de scurtă durată, de la una la patru luni. Iar pentru cei care doresc să se regăsească într-o nouă profesie, sunt disponibile reconversiile profesionale, cu o durată de la șase luni la doi ani.
Făcând studii prin intermediul Skillbox, vă puteți consolida cunoștințele prin exerciții practice, care sunt verificate de un curator. Iar pentru întrebări și asistență, există o un chat special. Toate proiectele la care veți lucra sunt reale, ceea ce înseamnă că vă veți putea completa portofoliul cu exemple!

Cum se desfășoară învățământul pe platformă?
  • Urmăriți video-uri atunci când vă convine.
  • Efectuați lucrările practice.
  • Primiți un certificat de absolvire a cursului.
Vă reamintim că anul acesta campionatul național de triatlon va avea loc pe 26 iunie, în parcul Valea Morilor. La competiție pot participa atât sportivii profesioniști, cât și sportivii amatori. 
Campionat National