NEWS RO

OM Kids este partenerul oficial al Campionatului de Triatlon Kids

Apa potabilă pentru copii „OM Kids" este partenerul oficial al Campionatului de triatlon Kids, care se va desfășura pe 25 iunie în cadrul celui de-al cincilea Campionat de Triatlon.

Copii sunt pregătiți mereu pentru marile aventuri! Iar pentru cei mai activi noi am creat OM Kids – apa OM în butelii individuale. Pornind într-o călătorie sau la școală, apa OM Kids este mereu cu ei. Acum, ea are o etichetă colorată şi poate fi ușor deschisă.


În plus, OM Kids – este un brand activ social, scopul căruia este promovarea modului de viaţă sănătos în rândul copiilor. Ne dorim să ajutăm toţi să-şi descopere cea mai bună versiune a sa, să-i inspirăm zilnic la mici fapte, să ajutăm să crească sănătoşi, deştepţi şi puternici, astfel încât într-o bună zi să devină adulţi fericiţi.

Noi susţinem cu bucurie astfel de evenimente importante, precum Campionatul de Triatlon Kids, care va avea loc pe 25 iunie, la ora 10:00, în parcul Valea Morilor.


Organizatorii au pregătit o probă specială pentru triatleții începători: copiii va trebui să treacă înot 200 m, apoi să meargă pe bicicletă 2,5 km, după care să alerge 1 km. Participanții la campionat vor primi un pachet de start și o medalie adevărată la finiș. Învingătorii vor fi premiați cu medalii, dar și cu daruri și surprize din partea partenerilor la eveniment.

OM Kids – exclusiv pentru copii.

Înregistrarea este disponibilă aici. Fiecare copil trebuie înregistrat individual!

Profitați de oportunitatea de a participa la triatlonul pentru copii din Moldova!Campionat National