NEWS RO

Grupul de companii Security Solutions a devenit partener expo al Campionatului de Triatlon

Grupul de companii Security Solutions (Victiana Trading House și VideoSecurity) susține cu mare plăcere Campionatul Național de Triatlon din Republica Moldova care va avea loc pe 26 iunie la Chișinău.
Băieții noștri participă la toate evenimentele sportive organizate de Sporter Moldova. Compania acordă o atenție deosebită promovării unui mod de viață sănătos. De aceea, am organizat chiar la birou antrenamente în funcție de interesele angajaților. 
De 20 de ani, compania noastră asigură țara cu cele mai bune tehnologii și soluții pentru siguranța locuinței și afacerii Dvs, transformă în realitate cele mai neobișnuite proiecte. Datorită instruirilor angajaților, care se desfășoară cu regularitate, reușim să implementăm în permanență cele mai recente inovații. Doar datorită muncii bine coordonate în echipă este posibil să realizăm ceea ce deseori pare imposibil.
 Una dintre cele mai noi sisteme, foarte simplu de instalat și utilizat este sistemul de securitate fără fir AX PRO - design-ul căruia va completa armonios orice interior. În același timp, acesta include sisteme de securitate puternice și sigure, dar și opțiunea casă inteligentă.
Ce face AxPro?
Previne pătrunderea înainte ca aceasta să aibă loc!
Detectorii de mișcare pentru paza perimetrului previn pătrunderea infractorilor, fără să reacționeze la animale și vreme rea. Iar detectorii de spargerea sticlei, deschiderea ușilor și ferestrelor vor asigura o securitate puternică pentru casa și afacerea Dvs.
Sistemul AX PRO depistează riscurile înainte ca acestea să apară
Acesta asigură depistarea sursei de foc și scurgerii de apă înainte să se producă dezastrul.
Fă-ți casa inteligentă cu ajutorul unui ansamblu de dispozitive moderne.
Transmiterea în timp real a informației din momentul declanșării alarmei
Prin utilizarea acestei opțiuni, proprietarii locuinței sau afacerii vor putea verifica semnalele de alarmă de pe smartphone, chiar și atunci când se află la distanță de proprietate, urmărind imaginile video sau foto.
Instalare rapidă, fără fire sau praf
Gestionare simplă cu ajutorul aplicației mobile
Cu AX PRO puterea este în mâinile dumneavoastră. Puteți gestiona cu ușurință întregul sistem de securitate cu ajutorul aplicației. O interfață comodă și clară.
Alegeți propria variantă a sistemului de securitate de la 207$ apelând numărul de telefon 060301360
Iar dacă dorești sa activezi în într-o companie inovativa apelează secția HR 060301321
Campionat National