NEWS RO

Axioma Factoring - partener expo al Campionatului de Triatlon

Axioma Factoring este prima companie fintech de factoring, 100% on-line, ce vine în sprijinul antreprenorilor din Moldova cu soluții de acces rapid la numerar: în maximum o oră, specialiștii Axioma Factoring comunică decizia și transferă banii în cont.

Serviciile Axioma Factoring sunt adresate companiilor, care vând bunuri sau prestează servicii și oferă termene de plată clienților săi de până la 60 de zile. 
Factoringul reprezintă o posibilitate de a obține plata imediată pentru livrările de bunuri și servicii, care urmează a fi achitate de către clienți la o dată scadentă viitoare, fiind considerată cea mai rapidă modalitate de a transforma facturile în bani. Este un instrument de rezervă cash, utilizat pentru cele mai diverse situații - unde rapiditatea accesării banilor este un factor de importanță majoră, iar simplicitatea obținerii finanțării este cheia deciziei. 
Imediat ce prestați serviciul sau livrați bunurile la cumpărător, puteți obține banii dacă încărcați factura fiscală pe pagina www.axioma.md. Axioma Factoring avansează banii pe facturile preluate, iar când vine termenul de plată, cumpărătorul achită banii datorați nu vânzătorului dar companiei de factoring. Astfel, puteți face vânzări mai mari, puteți acorda termen de plată clienților, iar banii să-i încasați imediat de la Axioma Factoring. 

Fără gaj sau ipotecă, fără drumuri la bancă și timp pierdut, primiți finanțare printr-un sistem on-line automatizat, rapid și foarte simplu, cu ajutorul semnăturii electronice. 

Accesare serviciu cu semnătura electronică (mobilă sau token) pe pagina: www.axioma.md
Suport clienți: +373 79 34 00 00
Campionat National