NEWS RO

Compania ViTRA a devenit partener oficial al Campionatului de Triatlon pentru copii

ViTRA este partenerul oficial al Campionatului de triatlon Kids, care se va desfășura pe 25 iunie în cadrul celui de-al cincilea Campionat de Triatlon.
ViTRA este unul din cei mai mari experți în proiectarea, producerea, amenajarea și furnizarea mobilierului comercial și industrial pentru comerțul modern, centre de distribuție și diverse tipuri de depozite. De asemnea distribuitor de mobilier și rafturi pentru casă, tehnică și echipament horeca.
Încă de la fondarea companiei, ne-am propus să oferim servicii şi produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive, astfel încât acestea să corespundă cerințelor fiecărui client.
Compania ViTRA a dezvoltat 4 direcții de activitate: Retail, Life, Horeca și Logistics, activând peste 13 ani în care am contribuit la dezvoltarea a peste 3345 de afaceri, proiectând și amenajând peste 4852 de spații comerciale și pentru depozitare, ceea ce ne face cel mai mare și cel mai de încredere partener interesat de o colaborare durabilă pentru dezvoltarea și satisfacerea nevoilor clienților. Suntem mereu într-un pas cu cele mai noi tendințe și inovații.

 Soluții pentru casa ta!

LIFE este direcția în dezvoltarea soluțiilor de amenajare a casei, terasei și oficiului cu mobilier, sisteme de rafturi și garderobă, dulapuri metalice, mobilier pentru copii, mese și scaune. Produsele noastre împlinesc toate dorințele clienților prin multitudinea de opțiuni, prin calitatea superioară și prin modernitate, fiind realizate în baza trend-urilor și cerințelor actuale.


 Soluții pentru afacerea ta!

RETAIL este direcția în dezvoltarea soluțiilor de proiectare și echipare a spațiilor comerciale cu utilaje frigorifice, mese de marcat, mobilier comercial, coșuri și cărucioare, realizate de producători cu renume.
Suntem compania ce a obținut rezultate remarcabile și aprecierea retailelor.

 Soluții pentru bucătării profesionale!

HORECA este direcția în dezvoltarea soluțiilor de proiectare și echipare a bucătăriilor profesionale cu utilaje de calitate pentru prepararea bucatelor. Punem la dispoziția dumneavoastră: mobilier din inox, echipamente pentru preparare caldă, pentru procesarea legumelor, pentru fast-food, autoservire și catering, care sunt fabricate de branduri cu renume internațional.

 Soluții pentru depozitul tău!

LOGISTICS este o direcție în dezvoltarea soluțiilor pentru depozitarea în siguranță a bunurilor de orice tip. Astfel la noi veți găsi: rafturi standard și Drive-in pentru paleți, rafturi pentru depozitarea mărfurilor ușoare, platforme tip Mezanin, sistem de rafturi dinamice, rafturi Cantilever, rafturi Moduline, scări și echipamente pentru manipularea mărfii.

 Te așteptăm împreună cu familia în showroom-ul ViTRA situat pe strada Uzinelor, 4!

ViTRA - Soluții pentru casa și afacerea ta!

 

Facebook: https://www.facebook.com/vitra.shop

Instagram: https://www.instagram.com/vitra.md/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfv1lfXZOMvO8zF7XLHTUxg

Site: https://shop.vitra.md/ro/


Înregistrarea este disponibilă aici. Fiecare copil trebuie înregistrat individual!

Profitați de oportunitatea de a participa la triatlonul pentru copii din Moldova!


 

 

Campionat National