NEWS RO

Triatlon Spectaculos în Chișinău: Succese Remarcabile în Weekendul 19-20 August!

Un weekend plin de adrenalină și performanțe impresionante a marcat desfășurarea evenimentelor de triatlon din 19-20 august. În cadrul spectaculos al Parcului "La Izvor", au avut loc două competiții de excepție: Europe Triathlon Junior Cup 2023 și Campionatul Național de Sprint Triatlon.

Junior women, Europe Triathlon Junior Cup 2023
Europe Triathlon Junior Cup 2023: O Demonstrare de Tineret și Talent
Peste 60 de sportivi din 12 țări europene au luat startul într-o competiție palpitantă, demonstrând pasiunea și determinarea tinerilor atleți. Aceștia au parcurs cu succes distanțele de înot, ciclism și alergare, punându-și abilitățile la încercare în fiecare probă.
Aurul competiției a fost cucerit de sportivii din Estonia, care au obținut performanțe remarcabile. Gregor Rasva și Liis Kapten s-au remarcat ca campioni la probele individuale pentru juniori, iar echipa estoniană a dominat și proba de Mixed Junior Relay.
Câștigătorii cursei individuale junior men, și junior women la Europe Triatlon Junior Cup 2023
Pentru detalii despre rezultate, puteți consulta pagina oficială a evenimentului: Rezultate Europe Triathlon Junior Cup
Campionatul Național de Sprint Triatlon: Succesul în Varianta Sprint
Evenimentul a adus împreună aproximativ 100 triatleți cu vârste cuprinse între 7 și 60+. Moldova a găzduit pentru prima dată Campionatul Național de Sprint Triatlon, o competiție ce a adus momente memorabile și emoții puternice.

Dinamismul cursei a fost resimțit pe străzile Chișinăului unde sportivii au concurat în funcție de categoriile lor de vârstă. Rezultatele au fost remarcabile, iar campionii naționali la sprint triatlon au fost anunțați: Zbirnea Natalia și Andrei Vrabie au dominat probele pentru femei și bărbați.
Etapa de ciclims Europe Triathlon Junior Cup 2023
Rezultatele detaliare sunt disponibile pe paginile oficiale ale competiției:
Echipa Republicii Moldova la Europe Triathlon Junior Cup 2023
Felicitări tuturor participanților pentru determinare și dedicare!

Acest weekend intens de triatlon a adus împreună pasionați ai sportului și atleți remarcabili. Rezultatele excelente și performanțele de top demonstrează angajamentul și munca depusă de fiecare participant. Ne vedem la următoarea etapă importantă: Finala pe 15 octombrie, pentru a sărbători împreună spiritul triatlonului și perseverența atleților! 💪🏆
Campionat National