NEWS RO

Compania Puma Moldova este partener oficial al Campionatului de Triatlon 2022

Pe 26 iunie, se va desfășura Campionatul Național de Triatlon. Puma Moldova este partenerul oficial al acestui eveniment, susținându-i pe toți participanții evenimentului. 
Înregistrarea pentru triatlon o puteți face aici:
Distanța Olimpică/Super Sprint 
Distanța Olympic Relay 

Spre noi victorii împreună cu PUMA
A devenit o frumoasă tradiție pentru PUMA MOLDOVA să participe la evenimente sportive în calitate de partener. De aceea, anul acesta am decis să susținem și să sponsorizăm Campionatul Național de Triatlon din Republica Moldova.
Misiunea PUMA este de a fi cel mai rapid brand sportiv din lume. Datorită aspirației nesfârșite de a dezvolta sportul, suntem #ForeverFaster (Întotdeauna mai rapizi). Să fim întotdeauna mai rapizi este mantra noastră. Trăim și ne bucurăm de procesul de joc. Pentru noi, sportul înseamnă mai mult decât a câștiga cu orice preț.
De aceea, oferim tuturor participanților la Campionatul de Triatlon o reducere de 10% la întreaga colecție nouă Running/Training. Fii mai rapid cu PUMA!
Urmează acest link și alege ținuta potrivită pentru noile victorii - https://clck.ru/hUtTe
Reducerea și un card de reducere de -10% sunt disponibile în toate magazinele #PumaMoldova la prezentarea scrisorii de confirmare a participării dvs. la Campionatul de Triatlon.
Participă la un eveniment de excepție și obține încă o realizare personală. Schimbă sportul împreună cu PUMA!
Vă reamintim că anul acesta campionatul național de triatlon va avea loc pe 26 iunie, în parcul Valea Morilor. La competiție pot participa atât sportivii profesioniști, cât și sportivii amatori. 
Pentru mai multe detalii https://ftrm.md/ro/
Campionat National