NEWS RO

Compania Technosoft – partener oficial al Campionatului de Triatlon

Pe 26 iunie, se va desfășura Campionatul Național de Triatlon. Compania IT- Technosoft este partenerul oficial al acestui eveniment, susținându-i pe toți participanții evenimentului.
Înregistrarea pentru triatlon o puteți face aici:
Distanța Olimpică/Super Sprint 
Distanța Olympic Relay 

De aproape 15 ani prezentă în Republica Moldova, compania Technosoft a reușit să-și extindă echipa atât local, cât și mai nou, pe teritoriul României (Iași). 
Anul acesta, 2022, în pofida instabilităților inițial create de pandemie, Technosoft totuși a deschis ușile unui nou oficiu pentru angajații săi, un oficiu superb localizat în inima Chișinăului, cu o priveliște impresionantă asupra Centrului orașului și cu absolut toate condițiile și facilitățile necesare pentru a veni zilnic cu drag la birou.

Încrezători în continuare în prezentul și viitorul domeniului tehnologiilor informaționale în Moldova, Technosoft rămâne una dintre puținile companii IT care reușește să angajeze doar seniori, care ulterior rămân ani buni în marea familie Technosoft. 

Vă reamintim că anul acesta campionatul național de triatlon va avea loc pe 26 iunie, în parcul Valea Morilor. La competiție pot participa atât sportivii profesioniști, cât și sportivii amatori. 
Campionat National