NEWS RO

AIMO brand made in Moldova a devenit partener oficial al Campionatului de Triatlon 2022

Pe 26 iunie, se va desfășura Campionatul Național de Triatlon. Brand-ul AIMO este partenerul oficial al acestui eveniment, susținându-i pe toți participanții evenimentului. 
Înregistrarea pentru triatlon o puteți face aici:
Distanța Olimpică/Super Sprint 
Distanța Olympic Relay 

AIMO este un brand made in Moldova, care creează articole de îmbrăcăminte pentru sport și relaxare. Povestea brandului a început la sfârșitul anului 2015 din dorința de a aduce pe piață un produs modern, inovator și competitiv. Experiența anterioară, din domeniul producerii de îmbrăcăminte, a servit drept imbold pentru creșterea afacerii, însă entuziasmul, perseverența și pasiunea au stat la baza a ceea ce este AIMO astăzi.

Investițiile și progresul continuu în direcția îmbunătățirii tehnologiei de producție, a materialelor textile și designului au conturat identitatea brandului și au contribuit la diferențierea acestuia pe piața autohtonă.
Pentru a face cunoștință cu noi, accesează magazinul online
 aimo.md. Aici poți descoperi gama de produse, cu tot spectrul de culori și mărimi disponibile la moment.

Pentru o experiență plăcută de shopping online, îmbunătățim continuu serviciile noastre, astfel încât să corespundă așteptărilor cumpărătorilor noștri. Apreciem nespus loialitatea clienților AIMO și suntem mereu deschiși la sugestiile și recomandările primite.
Puteți vizita magazinele noastre aici:
  1. C.C. Grand Hall, et. III, AIMO
  2. C.C. Zorile, et. II, AIMO
Vă mulțumim că ne alegeți!
Vă reamintim că anul acesta campionatul național de triatlon va avea loc pe 26 iunie, în parcul Valea Morilor. La competiție pot participa atât sportivii profesioniști, cât și sportivii amatori. 
Pentru mai multe detalii https://ftrm.md/ro/
Campionat National