NEWS RO

RE/MAX, liderul mondial în vânzări de imobiliare a devenit partener oficial al Campionatului de Triatlon

Pe 26 iunie, se va desfășura Campionatul Național de Triatlon. RE/MAX, liderul mondial în vânzări de imobiliare este partenerul oficial al acestui eveniment, susținându-i pe toți participanții evenimentului.
Înregistrarea pentru triatlon o puteți face aici:
Distanța Olimpică/Super Sprint 
Distanța Olympic Relay 
Odată cu intrarea  în Republica Moldova, RE/MAX, cel mai puternic brand imobiliar din lume,  și-a propus să schimbe modul în care funcționează piața de consultanță imobiliară din țară, prin implementarea unor standarde internaționale, care să aducă plus valoare clientului final. Concret, RE/MAX vine cu o expertiză de aproape 50 de ani în domeniu, un sistem eficient de proceduri și educație pentru membrii săi, alături de o rețea globală de colaborare, astfel încât clientul să beneficieze de o plajă largă de opțiuni și opotunități. 

RE/MAX este lider mondial în imobiliare, cu o rețea ce cuprinde peste 110 de țări, 141.998 de consultanți imobiliari și 8964 de birouri, iar toată experiența și bunele practici dezvoltate în cadrul acestei rețele se reflectă și în modul de lucru al consultanților imobiliari din birourile RE/MAX Moldova și în beneficiile obținute de clienții acestora.
În primul rând, datorită rețelei imobiliare extinse RE/MAX, orice cetățean al Republicii Moldova poate cumpăra, vinde sau da în chirie într-una dintre cele peste 110 de țări în care activează compania (lista completă poate fi regăsită pe https://www.remax.com/ sau remax.md). Până în prezent, birourile RE/MAX Moldova au intermediat tranzacții în țări precum România, SUA, Olanda, Cipru și Marea Britanie. Astfel, clientul beneficiază de o eficientizare a timpului său, de informații corecte și relevante, la care ar fi ajuns cu greu din cauza distanței, alături de consultanță specializată în domeniu. Un mare atu în acest caz îl au investitorii imobiliari, care au posibilitatea de a se implica în proiecte imobiliare externe fără a fi prezenți fizic la locația proprietăților.

Sistemul RE/MAX se bazează pe o modalitate consacrată și eficientă de colaborare dintre consultantul imobiliar al clientului și colegii săi din alte agenții, acesta stabilind strategia de vânzare, tehnicile de marketing și tot fluxul necesar intermedierii tranzacției. Pentru a putea susține acest sistem, RE/MAX promovează încheierea contractului de exclusivitate, în care se stabilesc acțiunile concrete ale consultantului imobiliar, responsabilitatea, comisionul, plătit doar la finalizarea tranzacției, respectiv o raportare periodică scrisă către client.
Totodată, pentru clienții vânzători, agentul imobiliar RE/MAX se ocupă și de filtrarea potențialilor clienți – până la vizionarea proprietății, acesta discută cu posibilii cumpărători pentru a le determina gradul de interes și a descoperi dacă corespund criteriilor exprimate de proprietar, astfel încât să se asigure de calitatea intermedierii. Încheierea unui contract exclusiv aduce multiple beneficii clientului, în special o claritate a acțiunilor întreprinse de agent și justificarea plății aferente.
Pe de altă parte, un alt important beneficiu oferit de colaborarea cu agenții RE/MAX constă în obținerea unor serviciile bazate pe standarde internaționale. Compania mizează pe educarea breslei imobiliare, în special a consultanților din rețeaua sa, astfel încât aceștia să depășească statutul de simpli agenți imobiliari și să devină cu adevărat parteneri de încredere pentru clienti, prin profesionalismul oferit.

Așadar, toți membrii unei agenții imobiliare RE/MAX, de la broker/owneri la agenți, urmează cursuri obligatorii specializate în cadrul 
Academiei RE/MAX unde află noutățile și tendințele din piața imobiliară, își dezvoltă nivelul de cunoștințe în domeniu, prin diverse traininguri dedicate, și învață să utilizeze instrumente și tehnologii eficiente de promovare a proprietăților. Totodată, în atingerea scopului propus, aceștia își organizează activitatea pe baza Codului Etic al Agentului Imobiliar, aprobat de RE/MAX Europe.
De altfel, unul dintre obiectivele asumate de RE/MAX Moldova este schimbarea opiniei publice asupra agentului imobiliar, care poate fi realizată doar prin educație și ridicarea nivelului profesional al agentului, alături de informarea cetățenilor despre beneficiile lucrului cu agenții imobiliari profesioniști.
Consultanță, educație și susținere constantă - beneficiile oferite de RE/MAX Moldova pentru noii antreprenori care se alătură rețelei 
Sistemul RE/MAX aduce multiple beneficii și celor care se asociază cu brandul, broker/ownerii și agenții rețelei primind suport constant din partea master francizorului, astfel încât să își dezvolte afacerea și să obțină cele mai bune rezultate.
Din momentul semnării contractului, până la deschiderea biroului propriu-zis, RE/MAX Moldova oferă consultanță și susținere oricărui antreprenor care dorește să-și dezvolte propriul business în imobiliare, sub umbrela brandului. Totodată, francizorul asigură pentru membrii noii echipe accesul la educație specializată în domeniu, la evenimente internaționale, fiind, totodată, un intermediar între broker și colegii din rețeaua globală.

„Când începi businessul tău cu RE/MAX, deja te evidențiezi din mulțime – ai o reputație și un brand de renume în spate, care îți deschide calea spre succes. Din start, faci parte din echipa liderului mondial în imobiliare”, precizează Alexei Curti, Președinte RE/MAX Moldova.

Luând în considerare experiența dezvoltarii brandului în alte țări, reprezentanții RE/MAX mizează pe faptul că în scurt timp compania va deveni un jucător de top și pe piața din Republica Moldova, urmând ca pe termen mediu să fie lider pe segmentul consultanței imobiliare. Planul de dezvoltare al master francizorului RE/MAX Moldova vizează 15 birouri deschise până în anul 2024, cu peste 300 de consultanți imobiliari afiliaţi, având la bază acordarea unui suport integral pentru agenţi şi francizaţi, în arii precum educație, tehnologie, promovare şi branding, generând, astfel, cel mai performant mediu de business în această industrie.

Dacă ai spirit antreprenorial ori experiență în afaceri și vrei să te alături liderului mondial în consultanță imobiliară ca să faci primii pași antreprenoriali în real-estate, RE/MAX Moldova este partenerul tău de încredere spre succes. De la concept, până la deschiderea biroului și pe tot parcursul tău de broker/owner RE/MAX, primești toată susținerea și informațiile de care ai nevoie. Primul pas este la tine, contactează-ne 
aici!
Vă reamintim că anul acesta campionatul național de triatlon va avea loc pe 26 iunie, în parcul Valea Morilor. La competiție pot participa atât sportivii profesioniști, cât și sportivii amatori. 
Campionat National