NEWS RO

InfoBIZ partener al Campionatului de Triatlon 2022

InfoBIZ este un proiect de suport informațional și gestiune riscuri comerciale dedicat prioritar antreprenorilor și investitorilor.
 

InfoBIZ oferă acces online, prin pagina www.infobiz.md, la informațiile economico-financiare ale întreprinderilor din Moldova: rapoarte financiare declarate, indicatori economico-financiari, Business Scoring, date din registre guvernamentale privind organizarea companiei, activele imobiliare și transporturi deținute, datorii față de bugetul public, legăturile companiei cu entități afiliate, precum și alte informații relevante. Aceste informații permit antreprenorilor să ia decizii calculate când vând bunuri și servicii cu plată amânată, sau achită avansuri comerciale furnizorilor. InfoBIZ conține toate informația necesară pentru a înțelege riscul de neplată în mod simplu și accesibil. Cu InfoBIZ orice companie are acces la instrumente eficiente de analiză financiară, instrumente ce permit să-și crească vânzările prin comerț responsabil. Cu InfoBIZ, se pot face analize de piață, cercetări de nișă, identifica parteneri noi și evalua mediul competitiv.
 

Întreprinderile mici și mijlocii, pot astfel să dezvolte businessul mult mai prudent și să evite asumarea de riscuri comerciale excesive, legate de clienți și furnizori, dar și să cunoască mai bine piața în care operează.

Accesare serviciu InfoBIZ: www.infobiz.md
Suport clienți: info@infobiz.md

Campionat National