NEWS RO

50 de ani de înaltă performanță: BMW Group prezintă mașini în ediția specială BMW M 50 Years Special Edition

Pe 25 iunie, se va desfășura Campionatul Național de Triatlon Kids.
Înregistrarea pentru triatlon o puteți face aici:
Distanța Olimpică/Super Sprint 
Distanța Olympic Relay 
Pe 24 mai 2022, istoria sportivă a mărcii BMW M GmbH aniversează exact 50 de ani. Cu această ocazie, vor fi prezentate modelele BMW în ediție specială, cu emblema clasică BMW Motorsport, care întruchipează istoria bogată a mărcii și spiritul tradiției de curse.
Legendarul logo BMW Motorsport cu jumătăți de inele roșii, albastre și mov a apărut pentru prima dată pe un automobil sport BMW în anul 1973. Acest lucru s-a întâmplat la exact un an de la înființarea diviziei, creată inițial ca o echipă de curse ce aparținea uzinei de automobile.
În 1978, emblematica mașină sport BMW M1 a primit un nou logo al companiei, cu litera M și dungi înclinate. Ulterior, acest logo a stat la baza identității corporative BMW M și a devenit o legendă în motorsport.

Culoarea albastră din designul logoului clasic simbolizează BMW, culoarea roșie simbolizează lumea curselor auto, iar culoarea mov simbolizează conexiunea dintre cele două. Mai târziu, movul a făcut loc bleumarinului, iar BMW Motorsport GmbH a căpătat denumirea de BMW M GmbH.
Cu fiecare an care a trecut, reputația și emblemele mărcii au devenit tot mai puternice. Până la cea de-a 50-a aniversare, BMW M GmbH a obținut un succes incredibil. Marca sărbătorește acest an special în calitate de cel mai de succes producător de mașini sport din lume.

Vă reamintim că anul acesta Campionatul Național de Triatlon va avea loc pe 25 - 26 iunie, în parcul Valea Morilor. La competiție pot participa atât sportivii profesioniști, cât și sportivii amatori. 
Campionat National