NEWS RO

DUCK - Partenerul Ecologic al Campionatului Național de Sprint Triatlon

În lumea dinamică a mobilității urbane, DUCK a devenit sinonim cu inovația și sustenabilitatea. Cu o prezență de succes în Republica Moldova, DUCK a devenit alegerea multora, oferind soluții de transport eficiente și ecologice. Ca primă companie de închiriere de trotinete electrice din Moldova, DUCK a fost lansată în iunie 2021 și a cucerit rapid inimile utilizatorilor săi.

De la bun început, DUCK a colaborat strâns cu Federatia de Triatlon, ca un partener organizatoric de încredere, pentru a sprijini evenimente sportive de amploare. Ca un susținător dedicat al stilului de viață sănătos și al mișcării, DUCK a oferit transportul necesar echipei responsabile de organizarea evenimentelor. Aceasta nu doar a demonstrat angajamentul lor față de evenimente sportive, ci și preocuparea pentru protejarea mediului înconjurător, promovând un mod de transport sustenabil.
În urma succesului obținut în capitală, DUCK a luat decizia de a se extinde în orașul Bălți, oferind și locuitorilor acestui oraș o opțiune ușoară și ecologică de deplasare. Astfel, DUCK a devenit primul furnizor de trotinete electrice din Bălți.

Data de 19 - 20 august 2023 marchează un moment important în calendarul evenimentelor sportive din Moldova, deoarece se va desfășura Campionatul Național de Sprint Triatlon. În această ocazie specială, DUCK este încântată să fie din nou alături de Federatia de Triatlon și să ofere trotinetele lor electrice ca mod ecologic de transport pentru întreaga echipă. Organizatorii vor avea ocazia să experimenteze plăcerea de a se deplasa rapid și fără efort.
DUCK reprezintă nu doar o alternativă modernă și eficientă la mijloacele de transport tradiționale, ci și un angajament ferm față de viitorul sustenabil al mobilității urbane. Compania continuă să inoveze și să ofere o experiență excelentă utilizatorilor săi, promovând în același timp beneficiile unui mediu mai curat și mai sănătos.

Indiferent dacă sunteți un locuitor al mun. Chișinău sau Bălți, sau doar vizitați Republica Moldova, nu ratați ocazia de a experimenta libertatea și comoditatea de a călători cu o trotinetă electrică DUCK. Alăturați-vă revoluției de mobilitate urbană și fiți parte dintr-un viitor sustenabil al transportului!
Pentru mai multe informații despre serviciile DUCK și cum puteți închiria o trotinetă electrică, descărcați aplicația mobilă DUCK disponibilă pentru iOS și Android.