NEWS RO

La Chișinău a avut loc seminarul lui Evgeny Trotsenko

image


Joi, 23 mai, la oficiul companiei Simpals a avut loc un seminar de triatlon. Speaker-ul seminarului a fost Evgeny Trotsenko, un atlet experimentat și conducatorul unei afaceri de succes. Evgeny a vorbit despre experiența sa în triatlon și a împărtășit spectatorilor sfaturi importante despre cum să se pregătească corect pentru competiții, dacă doresc să obțină un rezultat optim.

Potrivit lui Evgeny Trotsenko, planificarea joacă un rol important în triatlon. El a subliniat mai multe aspecte ale planificării și a vorbit despre importanța aplicării fiecăruia dintre ele:

- economisirea resursei de neînlocuit;

- reducerea riscului de lipsă de resurse;

- sporirea ambițiilor;

- motivația.

Pregătirea corectă ajută la evitarea greșelilor în timpul competiției, mai ales când este vorba de sportivii amatori. Evgeny a împărtășit participanților la seminar sfaturi despre cum să se alimenteze și antreneze corect și despre cum să-și aleagă echipamentul potrivit. El a vorbit despre „gadgeturile” utile și despre instrumentele, pe care atletul le folosește în timpul antrenamentelor. În plus, oaspeții seminarului au aflat cum să depășească corect zonele de tranzit, să distribuie și să-și folosească forțele pe toate cele trei etape ale triatlonului și cum să se recupereze după cursă.

Evgeny a răspuns la întrebările participanților și le-a arătat acestora Check List-ul său, după care se pregătește pentru fiecare competiție.

Echipa FTRM îi mulțumește lui Evgeny pentru prezentarea utilă și pentru experiența valoroasă pe care a împărtășit-o sportivilor noștri.