NEWS RO

Descoperă lumea sportului prin Triatlon - categoria pentru Copii!

Sportul este esențial în viața copiilor, iar Triatlonul aduce o mulțime de beneficii pentru dezvoltarea lor. Acum este momentul perfect pentru ca micuții să își încerce abilitățile și să se distreze la Campionatul Național de Triatlon 2023, categoria destinată copiilor cu vârsta între 7 și 10 ani! Ei vor avea de parcurs: 100 m inot, 1 km cu bicicleta și 500 m de alergare.
De ce ar trebui copiii să participe la triatlon? Ei vor învăța să-și depășească limitele, să își dezvolte rezistența fizică și mentală. Triatlonul este o combinație captivantă de înot, ciclism și alergare, care îi va ajuta să își dezvolte coordonarea și să dobândească o sănătate de fier.

Înregistrarea pentru copii este deja deschisă! Nu ratați această oportunitate de a-i încuraja pe cei mici să descopere bucuria sportului și de a se bucura de o experiență unică în cadrul Campionatului Național de Triatlon 2023.

🔗 Înregistrați acum copiii la Triatlonul pentru Copii: https://sporter.md/ro/events/Triathlon/13116/campionatul-national-de-triatlon-2023-by-om-dniester-cup-et-6
Participarea costă 300 lei și este o investiție prețioasă în sănătatea și dezvoltarea copiilor voștri. Fiecare participant va primi o diplomă de participare și va experimenta bucuria competiției într-un mediu sigur și organizat.

Haideți să le oferim copiilor noștri oportunitatea de a se bucura de beneficiile sportului și de a crea amintiri de neuitat. Înscrieți-i acum la Triatlonul și urmăriți cum devin adevărați campioni!