NEWS RO

Cross-Triatlon se va desfășura pe teritoriul WakePark

Wake Park, partenerul nostru la Cross-Triatlon, este situat într-un decor natural impresionant, Wake Park oferă facilități moderne și trasee captivante, fiind locația ideală pentru desfășurarea acestui eveniment. Colaborarea noastră cu Wake Park confirmă angajamentul nostru de promovare a sportului și dorința noastră de a oferi participanților o experiență de neuitat.
WakePark este singurul loc din Moldova unde puteți scăpa de agitația urbană, bucurându-vă de frumusețea incredibilă a naturii și petrecând timp activ practicând wakeboarding și stand-up paddleboarding. Parcul dispune de tot ce aveți nevoie pentru o vacanță perfectă. Puteți închiria căsuțe confortabile amplasate pe malul unui lac de izvor și vă puteți bucura de o experiență autentică de camping.

WakePark este locul în care puteți crea amintiri de neuitat alături de familie, petreceți momente distractive cu prietenii sau organizați un eveniment captivant alături de colegi. Avem totul pentru ca fiecare să se poată relaxa cu adevărat.

În timpul verii, parcul găzduiește o tabără de zi pentru copii. În cadrul Wake-Camp de vară, micii sportivi petrec mult timp în aer liber și învață noi sporturi sub îndrumarea atentă a campionului mondial la wakeboarding, Roman Makarenkov.

Vă invităm să vă relaxați într-o saună unică pe teritoriul WakePark. Aici veți fi învăluiți de o atmosferă de relaxare, armonie și experiențe remarcabile, organizate cu plăcere de echipa WakeBanya.
Ne vom ocupa de fiecare detaliu pentru ca șederea dumneavoastră să fie una de neuitat. La WakeBanya, aveți ocazia să participați la evenimente și practici unice, care vă vor ajuta să vă relaxați, să vă refaceti echilibrul și să vă îmbunătățiți sănătatea. De la sesiuni clasice de saună la tehnici de relaxare inovatoare, nu ratați oportunitatea de a vă bucura de experiența incredibilă a WakeBanya pe teritoriul parcului de wakeboarding.

La WakePark veți găsi o combinație excepțională între relaxare, distracție și frumusețea naturii. Permiteți-vă să vă relaxați, să vă refaceți și să vă încărcați cu energie nouă într-un mod unic!
Reamintim, evenimenul cross-triatlon va avea loc în data de 04.06.23 înregistrările continuă, înregistrează-te acum pentru a fi asigurat cu loc de participare: https://clck.ru/34GH9P