NEWS RO

Nota participantului la Campionatul Național de Triathlon 2023

Pentru a te ajuta să te pregătești în mod corespunzător, am creat nota participantului online care conține toate detaliile de care trebuie să ții cont.

În această carțulie vei găsi informații esențiale despre trasee, zona de mount/dismount, echipamentul necesar pentru fiecare participant și multe alte informații utile.
Pentru a accesa nota participantului, te rugăm să dai click pe următorul link: https://drive.google.com/file/d/1-JKb_9hZUVCbUSjeh53E-Z_K9oa1bP8Q/view?usp=drive_link
Acesta îți va permite să descarci documentul și să îl ai mereu la îndemână, fie că îl accesezi de pe telefon, tabletă sau laptop.
Îți recomandăm să parcurgi cu atenție toate informațiile și să te asiguri că îndeplinești toate cerințele în ceea ce privește regulile evenimentului. Astfel, vei putea să te concentrezi pe performanța ta și să ai parte de o experiență de neuitat la Campionatul de Triatlon.
P.S. în caz că vei avea întrebări la care nu vei găsi răspunsuri în nota participantului, le vei putea adresa organizatorilor în timpul briefingului care va fi în data de 22 iunie la între orele 18:00 la 19:00, la Arena de fotbal pe plajă, parcul "La Izvor".