NEWS RO

Cum s-a petrecut etapa finală - Duathlon

Pe data de 15 octombrie, pe strada Albisoara, a avut loc etapa finală a Dniester Cup 2023 by OM - Duathlon. Cu o vreme perfectă, termometrele arătând peste 25 de grade Celsius, aproximativ 100 de participanți, cu vârste cuprinse între 7 și 60+ ani, au luat parte la acest eveniment special. Atmosfera a fost una de bucurie și entuziasm, iar podiumul s-a umplut de victorii și zâmbete.
Fiecare participant și-a dat totul pe traseu, demonstrând determinare și curaj. Am fost martorii unor performanțe remarcabile, iar la finalul fiecărei curse, bucuria victoriei era cu atât mai dulce. Privind podiumul, am văzut zâmbete strălucitoare și priviri pline de satisfacție. Fiecare rezultat a fost o victorie personală și o dovadă a muncii lor asidue.
Rezultatele cursei pot fi vizualizate aici: Link rezultate
Anul acesta, am fost binecuvântați cu 9 evenimente frumoase în cadrul Dniester Cup 2023 by OM, care nu numai că au ridicat comunitatea de triatlon la un nivel nou, dar au făcut-o și mai puternică și mai unită.
În această comunitate dedicată triatlonului, fiecare reprezintă un model de inspirație pentru ceilalți. Astfel, ne încurajăm reciproc să ne depășim limitele și să continuăm să ne dezvoltăm în acest sport minunat.
Nu am putea să trecem peste acest moment fără a mulțumi partenerilor noștri. Brandul OM, care a fost alături de noi anul acesta în calitate de Partener Titular, a jucat un rol esențial în susținerea evenimentelor noastre. De asemenea, dorim să aducem recunoștință pentru aportul lor neprețuit Organizației Sportive Sporter, Red Bull, pentru energia pe care ne-au furnizat-o mereu, și Centrului Republican de Voluntari (RVC) pentru ajutorul lor de neprețuit. Mulțumim, cu căldură și recunoștință, pentru toate eforturile lor.
Încheiem acest sezon cu bucurie și anticipăm cu nerăbdare tot ce ne rezervă viitorul. Împreună, suntem mai puternici.