NEWS RO

Sportivii din Moldova au evoluat la H3RO by TriChallenge în Mamaia

imagePe 22 septembrie, la Mamaia, România, a avut loc Campionatul de triatlon „H3RO by TriChallenge 2019”. La campionat au participat și 19 triatloniști din Republica Moldova, care au concurat pe distanțele „Half Ironman”, „Sprint” și „Olympic”. Moldovenii s-au descurcat de minune cu distanțele selectate și au obținut rezultate bune.

În cadrul distanței „Half Ironman” (1,9 km înot, 90 km ciclism și 21 km alergare) printre participanții din Moldova, care au ocupat locuri de frunte, se numără:

Locul I, absolut:

Vrabii Andrei (04:08:08)
image
Sportivii care au înregistrat rezultate excelente la distanța „Olympic” (1,5 km înot, 40 km ciclism și 10 km alergare) sunt:

Categoria 30-34 ani:

Locul 3 - Zadnipru Iulian (02:35:20)

Categoria 60+:

Locul 3 - Snirnov Serghei (03:45:13)

„Trichallenge Mamaia” este un campionat de triatlon cu o istorie de zece ani. În prezent, aceasta este cea mai grandioasă competiție de triatlon din sud-estul Europei, care cel mai adesea se desfășoară în a doua jumătate a lunii septembrie în orașul românesc Mamaia.

Campionatul „H3RO by TriChallenge” a fost organizat de către organizația non-profit „ACS SMARTATLETIC”. Competiția s-a desfășurat cu sprijinul „Telekom Sport” și al Primăriei Constanța.