NEWS RO

Triatloniștii din Moldova au obținut rezultate excelente la competiția din România

image

Duminică, 25 august, în orașul Tulcea, România, a avut loc competiția de triatlon Rowmania Delta Triathlon 2019. Printre participanți s-au numărat și triatloniști din Moldova, care au obținut rezultate excelente în cursa individuală pe Distanță Olimpică.
image
La competiția din Tulcea au participat 5 sportivi moldovenii, printre care și antrenorul de la Federaţia de Triatlon din Republica Moldova – Iurii Ostașin. Ceilalți participanți sunt, după cum urmează: Mecin Alexandr, Uja Ruslan , Andrei Vrabii si Lupușor Dmitri.

Sportivii au concurat în trei probe: 1 500 m înot, 40 km ciclism și 10 km alergare.

OLYMPIC:

Locul 3, absolut - Vrabii Andrei (01:56:09)

Locul 3, 25-29 ani - Mecin Alexandru (02:30:31)

Locul 1, 55-59 ani - Ostașin Iurii (02:17:35)
image
Rowmania Delta Triathlon 2019 este o competiție anuală de triatlon din România, la care pot participa atât sportivi de performanţă, cât şi amatori. Competiția se desfășoară în Delta Dunării și este parte a campaniei de promovare a destinaţiilor de ecoturism din această zonă.
image
image

De menționat că Rowmania Delta Triatlon a găzduit și competiția de triathlon pentru copii ETU Triathlon Junior European Cup. Anul acesta, Moldova a fost reprezentată de o echipă de tineri triatloniști, elevi ai Federației de Triatlon din Republica Moldova.

Îi felicităm pe sportivii noștri și le dorim să progreseze în continuare!