NEWS RO

Dniester Cup by Om et. VI Campionatul National de Triathlon : evenimentul sportiv de neratat!

Ești pregătit pentru o nouă provocare în lumea triatlonului? Vă anunțăm cu entuziasm că Campionatul Național de Triatlon 2023 se apropie cu pași repezi și vine cu o serie de surprize și îmbunătățiri. Așezate-vă pe scaun și pregătiți-vă pentru a afla toate detaliile despre una dintre cele mai așteptate competiții ale anului!
Pentru această ediție, am ales o locație nouă și excitantă: Parcul La Izvor. Pe data de 23 iulie, acest pitoresc parc din Chișinău se va transforma în arena unde visele triatloniștilor devin realitate. Fiind înconjurat de natură și aer curat, veți avea parte de o experiență unică și de un cadru desprins parcă dintr-o poveste.
Dar aceasta nu este singura noutate pe care o aducem în acest an. Am introdus noi categorii de participare pentru a da șansa fiecărui triatlonist să se afirme în competiție.
Acum juniorii și cadeții pot să se alăture și să-și etaleze abilitățile într-un mediu competițional profesional și stimulant. Vă încurajăm pe toți cei interesați să profitați de această oportunitate și să faceți cei mai buni pași pentru dezvoltarea voastră în triatlon.
Nu mai sta pe gânduri! Până la eveniment, mai sunt doar două săptămâni, iar acum este momentul cel mai potrivit pentru a vă înregistra. Trebuie să acționați rapid, deoarece deja 50% din locurile disponibile sunt ocupate. Nu ratați ocazia de a face parte dintr-o competiție de nivel înalt și de a vă măsura abilitățile cu triatloniști talentați din întreaga țară.
Un moment special al acestei competiții va fi și premierea pentru categoria de campioni naționali. Avem categorii noi, dedicate cadetilor, juniorilor și elitelor, și suntem nerăbdători să recompensăm performanțele și eforturile depuse de acești sportivi excepționali.
Campioanele Naționale la distanța olimpică din 2022
Acum e timpul perfect pentru a te înregistrezi la Dniester Cup bu Om et. VI, Campionatul Național de Triathlon: Înregistrare aici