NEWS RO

Rezultatele competitiei Cross Triathlon by OM DC et.4 2023

Rezultatele competitiei Cross Triathlon by OM DC et.4 2023 au fost publicate si sunt disponibile pentru toti participantii si fanii acestui sport pe link-ul de mai jos: https://my.raceresult.com/246836/
Competitia, a avut loc in weekend-ul trecut 04.06.23, ea a atras atat sportivi profesionisti, cat si amatori, toti fiind dornici sa demonstreze abilitatile lor atletice intr-un eveniment care combina inot, alergarea si ciclismul.
În urma calculelor, s-au stabilit castigatorii competitiei, care si-au obtinut locurile pe podium si au fost felicitati de catre organizatori.
La fel sunt făcute calculele si in clasamentul Dniester Cup 2023:
Felicitari tuturor participantilor si speram sa ne vedem cu totii la urmatoarea etapă Goian Aquathlon care va fi în data de 25.06.23, înregistrarea este deschisă pe https://fb.me/e/3UhlPjJXT
Mulțumiri sincere partenerilor noștri de încredere pentru susținerea de neegalat în cadrul evenimentului Cross Triathlon !

În primul rând, vrem să le adresăm recunoștința noastră partenerului locației, care ne-a oferit un cadru perfect pentru desfășurarea competiției. Wake Park a creat un mediu captivant și stimulant, permitând sportivilor să-și demonstreze abilitățile într-un peisaj unic.

Vrem să le transmitem aprecierea noastră pentru automobilului oficial al competiției - Chery. Vehiculului Chery, a fost esențial în asigurarea mobilității și susținerii evenimentului nostru. Vă mulțumim că ați fost alături de noi și ați contribuit la succesul și impresionanta atmosferă creată în cadrul Cross Triathlon.

De asemenea, suntem profund recunoscători partenerului nostru titulat, brandul Om, pentru susținerea și colaborarea lor constantă. Apa Om a fost alături de noi în fiecare moment, asigurând hidratarea adecvată a participanților și contribuind la performanțele lor remarcabile.

Nu în ultimul rând, dorim să transmitem un sincer "mulțumesc" Centrului de Voluntari RVC. Echipa lor dedicată și pasionată de voluntariat a jucat un rol vital în organizarea evenimentului, asigurând buna desfășurare a tuturor aspectelor și creând o atmosferă de susținere și entuziasm.

Fără sprijinul acestor parteneri de excepție, Cross Triathlon nu ar fi fost posibil. Le suntem recunoscători pentru angajamentul lor față de sport și comunitate, iar colaborarea noastră a fost un adevărat succes. Mulțumim din inimă și anticipăm cu nerăbdare colaborări viitoare de succes!