NEWS RO

Crucea Roșie Moldova: Partenerul de încredere al Federatiei de Triatlon

În spatele fiecărui eveniment de succes al Federatiei de Triatlon se află o echipă dedicată și un partener de încredere - Crucea Roșie. Cu o prezență constantă și un aport semnificativ, Crucea Roșie a devenit un susținător de neprețuit al acestei comunități.
Activitatea lor extinsă în domeniul asistenței medicale și protecției civile îi face să fie mereu pregătiți să ofere suport în caz de nevoie. Ei sunt acolo, alături de sportivi și participanți, asigurând primul ajutor medical de urgență, monitorizând starea de sănătate a sportivilor și intervenind rapid în caz de accident sau indispoziție.

Rolul lor esențial nu se oprește doar la evenimentele de triatlon, ci se extinde și în comunitate. Crucea Roșie desfășoară programe de instruire în primul ajutor, promovează sănătatea și siguranța în rândul sportivilor și a publicului larg.
Federatia de Triatlon este recunoscătoare pentru colaborarea strânsă cu Crucea Roșie și pentru aportul lor valoros în asigurarea unui mediu sigur și sănătos pentru toți participanții. Echipa lor dedicată și experiența în domeniul asistenței medicale aduc o valoare inestimabilă evenimentelor noastre.
Împreună, Crucea Roșie și Federatia de Triatlon continuă să construiască o comunitate puternică și să promoveze valorile sportului, siguranței și solidarității. Suntem mândri să avem un partener de încredere precum Crucea Roșie alături de noi în călătoria noastră spre excelență.