NEWS RO

Află când va avea loc competiția sportivă și ce străzi vor fi închise

Odată cu sosirea zilelor de 19-20 august, pasiunea pentru sport și competiție se îmbină într-un mod remarcabil în Parcul "La Izvor". Aici, va avea loc un eveniment deosebit care marchează desfășurarea simultană a Europe Triathlon Junior Cup și Campionatului Național de Sprint Triatlon.

În acest context, trebuie să ținem cont de câteva ajustări temporare pentru a facilita traseul de ciclism, care va aduce atleții pe porțiuni din străzile Calea Ieșilor și Ghidighici. De la 18 august, începând cu ora 23:30, până la 20 august, ora 16:00, aceste străzi vor avea acces limitat pentru a asigura siguranța participanților și a crea un mediu propice competiției. Cetățenii sunt rugați să nu parcheze mașinile pe aceste străzi, deoarece acestea vor fi evacuate pentru a facilita desfășurarea traseului de competiție.

Pentru a primi mai multă claritate, este pusă la dispoziție harta cu străzile închise. Cetățenii sunt îndemnați să consulte harta pentru a evita inconveniențele și a contribui la buna desfășurare a evenimentului.
Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul vostru în aceste momente. Suntem mândri să vă avem alături în susținerea acestor evenimente excepționale, iar implicarea voastră face ca această oportunitate de a găzdui astfel de competiții de calibru să fie cu atât mai specială. Așadar, să ne bucurăm împreună de spiritul triatlonului și să aplaudăm determinarea atleților în această perioadă!