NEWS RO

Automobilul CHERY este partenerul general al evenimentului Cross-Triatlon 2023

Chery Automobile este o companie chineză de automobile, fondată în 1997. În prezent, Chery Automobile deține 6 uzine de producere a automobilelor și 11 fabrici de asamblare amplasate în întreaga lume. Anual, mașinile CHERY sunt exportate într-un volum mediu de peste 700 000 de automobile, iar potrivit experților, compania va deveni un brand global în următorii cinci ani.
CHERY TIGGO 8 Pro – Stil european într-un aspect elegant

CHERY TIGGO 8 Pro nu este doar un simbol al confortului și al desăvârșirii tehnice. Modelul surprinde prin designul său stilat. Cu siguranță, CHERY TIGGO 8 Pro concurează cu încredere cu automobilele de lux europene. Secretul unui design exclusiv al multor modele marca CHERY constă în colaborarea cu birourile de design Bertone și Pininfarina din Italia. Aceste companii sunt cunoscute pentru cooperarea cu mărci de referință pentru piața auto, precum: Ferrari, Lamborghini, Maserati și multe altele.
CHERY TIGGO 8 Pro – Tehnologie de ultimă oră și siguranță

De mulți ani, Chery Automobile colaborează eficient cu companii de renume mondial precum BOSCH și Honeywell. Datorită colaborărilor de acest gen, vehiculele CHERY sunt asamblate folosind cele mai bune componente electronice și tehnice pentru a satisface cerințele moderne de performanță, fiabilitate și funcționalitate ale industriei auto moderne.
CHERY TIGGO 8 Pro – un SUV luxos cu 7 locuri

CHERY TIGGO 8 Pro este un crossover spațios, cu 7 locuri. Automobilul se face remarcat printr-un interior luxos din piele, ceea ce îl face foarte apreciat. În plus, acest SUV se impune prin numeroase opțiuni care aduc confortul șofatului la un nou nivel. Este vorba de încălzirea scaunelor, reglarea electrică a scaunului șoferului în 6 direcții, transformarea ușoară a scaunelor din rândul doi și trei în platformă pentru bagaje. Acum vă puteți bucura de călătoriile cu întreaga familie, chiar dacă îi luați și pe prietenii patrupezi cu dumneavoastră!
NEW CITY ELITE. Puternic. Inovator. PRO. CHERY TIGGO 8 Pro.
Aveți un Business Lounge personal spectaculos, confortabil și tehnologic avansat.
Compania GBS este distribuitor oficial al mărcii CHERY în Republica Moldova.
Reamintim, evenimenul cross-triatlon va avea loc în data de 04.06.23 la frumoasa locație wake park, înregistrările continuă, înregistrează-te acum pentru a fi asigurat cu loc de participare: https://clck.ru/34GH9P