NEWS RO

Cum s-a petrecul prima etapă a Dniester Cup 2024 - Aquathlon

Weekend-ul trecut a fost marcat de un început încântător al Dniester Cup 2024, o competiție care promovează sportul și activitățile în aer liber. Evenimentul Aquathlon, desfășurat la Chisinau Arena, a fost un succes răsunător, atrăgând în jur de 150 de sportivi pasionați.
O noutate notabilă a fost participarea masivă a copiilor în cursa dedicată lor, cu vârste între 7 și 10 ani. Aproximativ 50 de copii au luat startul, evidențiind un interes crescând pentru un stil de viață sănătos și activ încă de la o vârstă fragedă.
Pentru rezultatele complete ale evenimentului, vizitați linkul REZULTATE.
Felicităm toți participanții pentru eforturile lor și le dorim mult succes în evenimentele viitoare din cadrul Dniester Cup 2024.
Pentru a vedea imagini de la eveniment, accesați pagina noastră de Facebook POZELE DE LA EVENIMENT
Multumim echipei voluntarilor de la Centrul Republican de Voluntari ( RVC )pentru aportul lor adus in evenimentele Federației de Triatlon din Republica Moldova.
În curând, va fi deschisă înregistrarea pentru cea de-a treia etapă a Dniester Cup 2024 - Cross Duathlon, care va avea loc în satul Butuceni. Stați conectați pentru mai multe detalii și pregătiți-vă să vă alăturați unei noi aventuri sportive!

Pentru mai multe informații și actualizări, urmăriți-ne pe rețelele sociale Facebook, Telegram sau Instagram și vizitați site-ul nostru.