NEWS RO

Înregistrează-ți micul campion la duathlon

Cu inima deschisă și spiritul sportiv înălțat, vă invităm cu bucurie să faceți parte din etapa finală a Dniester Cup 2023 by Om, duathlon, care va avea loc pe 15 octombrie! Dar acest eveniment este special pentru că sunt bineveniți și cei mai mici campioni - copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani.
Pentru micuții noștri sportivi, distanța a fost adaptată pentru a le potența entuziasmul și a le oferi o experiență captivantă. Ei vor parcurge:

  • 500 de metri de alergare
  • 1 kilometru de ciclism
  • 250 de metri de alergare
Este o oportunitate unică pentru cei mici să-și testeze abilitățile, să se bucure de mișcare și să se implice în spiritul competitiv al evenimentelor sportive.

Costul participării este de 200 de lei, iar fiecare copil va fi premiat cu o diplomă pe scena evenimentului. Cu această mică recompensă, dorim să încurajăm pasiunea și dedicația lor pentru sport, și să le arătăm că fiecare efort contează.
Vă încurajăm să îi înscrieți pe cei mici în această competiție minunată. Sunt viitorul sportului, iar susținerea și încurajarea lor acum pot contribui la creșterea entuziasmului și adevăratului talent sportiv.
Link de înregistrare: https://sporter.md/ro/events/Duathlon/13735/https-ftrm-md-dc-main-ro

Hai să facem din această etapă a Dniester Cup 2023 by Om un moment de bucurie și împlinire pentru micuții noștri campioni! 🏃‍♂️🚴‍♀️🏆