NEWS RO

Un succes răsunător pentru evenimentul Sonr Aquatic Day la Chisinau Arena

Chisinau Arena a găzduit cu succes primul eveniment sportiv, Sonr Aquatic Day, care a adus împreună participanți de toate vârstele, de la copii la adulți. Cu toții au avut oportunitatea de a se lăsa purtați de pasiunea pentru înot și de a își testa abilitățile într-o competiție plină de energie.
Evenimentul a adunat în jur de 250 de participanți entuziaști, care și-au propus să înoate distanța de 50 de metri, demonstrând determinare și curaj în fața provocării. Atmosfera a fost una extraordinară, cu înotători de toate vârstele, împărtășind aceeași pasiune pentru apă și sport.
Copiii s-au remarcat prin entuziasmul și energia lor debordantă, demonstrând abilități impresionante în timpul competiției. Fiecare copil care a participat a primit o diplomă de participare, ca recunoaștere a eforturilor lor și a angajamentului față de sportul acvatic.
În plus, câștigătorii competiției au fost răsplătiți cu premii speciale, în semn de apreciere pentru performanțele lor remarcabile. Succesul evenimentului a fost evident în reacțiile pozitive ale tuturor participanților, care au apreciat atmosfera prietenoasă și competiția desfășurată într-un cadru modern și profesionist precum Chisinau Arena.
Rezultatele evenimentului le puteți găsi aici: https://docs.google.com/spreadsheets/d/17HGIVOWz-8o9uLMIoR_Wy36xx3Doj1VwnhMuW-cmKvQ/edit#gid=0
Sonr Aquatic Day a marcat debutul unei noi era sportive în cadrul Chisinau Arena, deschizându-și porțile pentru viitoarele evenimente și competiții. Cu facilitățile sale de înaltă calitate și angajamentul față de dezvoltarea sportului acvatic, Chisinau Arena se afirmă ca un nou punct de referință în comunitatea sportului din Chisinau.
Organizatorii evenimentului Federația de Triatlon și Asociația Obștească Sporter împreună cu Chișinău Arena doresc să mulțumească tuturor participanților, antrenorilor și susținătorilor pentru implicarea și entuziasmul lor. Prin astfel de evenimente, promovăm un stil de viață sănătos, competitivitatea și bucuria sportului.