NEWS RO

Triathlon Excellence School

Începând cu luna aceasta, Federația de Triathlon va organiza lunar seminarii practice în cadrul Triathlon Excellence School, concentrându-se pe îmbunătățirea abilităților sportivilor în domeniile înotului, alergării și ciclismului. Aceste evenimente vor oferi triathleților oportunitatea unică de a-și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile, contribuind astfel la creșterea lor profesională în acest domeniu competitiv.

Aceste seminarii sunt deschise tuturor sportivilor, indiferent de vârstă sau nivel de experiență, și sunt complet gratuite. Federația de Triathlon își asumă astfel angajamentul de a sprijini și de a ajuta sportivii în parcursul lor de dezvoltare și în atingerea performanțelor maxime în acest sport.
Primul seminar din această serie va fi consacrat antrenamentului de înot și va avea loc pe 6 aprilie, la Chișinău Arena. Lectorii de prestigiu, Artem Gladun și Victor Rogut, vor fi prezenți pentru a împărtăși experiența lor vastă și pentru a oferi sfaturi practice esențiale pentru îmbunătățirea tehnicilor de înot.
Pentru mai multe detalii pentru primul seminar, vă invităm să accesați evenimentul nostru pe Facebook: link către eveniment