NEWS RO

Adună-ți echipa și participă la Campionatul Național de Triatlon - Categoria Relay!

Ești pregătit să faci parte dintr-o experiență sportivă de neuitat? Campionatul Național de Triatlon 2023 te invită să îți încerci abilitățile într-o cursă specială pentru echipe - Categoria Relay!

În această competiție incitantă, vei face parte dintr-o echipă formată din trei sportivi extraordinari. Unul dintre voi va parcurge 1,5 km de înot, altul va pedala timp de 40 km, iar al treilea va alerga 10 km. Împreună, veți forma o echipă puternică și veți lucra în armonie pentru a atinge performanța maximă.
Este o oportunitate excelentă de a-ți testa limitele și de a experimenta spiritul de echipă într-un eveniment de amploare națională. Indiferent dacă sunteți prieteni, colegi de antrenament sau o echipă formată special pentru acest eveniment, Campionatul Național de Triatlon - Categoria Relay vă va aduce împreună pentru a concura și a vă bucura de această provocare unică.

Înregistrarea pentru echipele de relay este acum deschisă! Nu pierdeți ocazia de a face parte din acest eveniment remarcabil și de a vă testa abilitățile într-o competiție plină de energie și adrenalină.

Accesați linkul de mai jos pentru a vă înregistra echipa:
🔗https://sporter.md/ro/events/Triathlon/13117/relay-campionatul-national-de-triatlon-2023-by-om-dniester-cup-et-6
Echipa ta poate deveni campioană și poate aduce acasă titlul mult dorit. Alătură-te și tu competiției și bucură-te de satisfacția de a concura alături de colegi și prieteni.

Pentru mai multe detalii despre regulament, traseu și alte informații importante, vizitați site-ul nostru oficial: https://ftrm.md/events/dc-6/ro#!/tab/596735682-7

Hai să formăm echipe puternice și să trăim experiența Campionatului Național de Triatlon 2023 - Categoria Relay!