NEWS RO

Participarea copiilor va fi gratuită la evenimentele din cadrul Dniester Cup 2024

În acest an, Federația de Triatlon aduce o veste extraordinară pentru copiii cu vârste între 7 și 10 ani: toți acești tineri entuziaști vor avea privilegiul să participe GRATUIT la fiecare eveniment din cadrul Dniester Cup 2024 organizat de FTRM! Această inițiativă remarcabilă are drept scop nu doar promovarea sportului, ci și să sprijine și să încurajeze pasiunea pentru triatlon în rândul copiilor.
Prin oferirea accesului gratuit la competiții, Federația de Triatlon dorește să elimine barierele financiare și să ofere tuturor copiilor oportunitatea de a se implica și de a se îndrăgosti de triatlon. Participarea este deschisă tuturor, dar înregistrarea este obligatorie pentru a asigura o desfășurare organizată a evenimentelor.
Pe lângă experiența incredibilă de a participa la competiții, toți copiii vor primi diplome de participare pentru a sărbători efortul și dedicarea lor.
Înregistrează-ți copilul la primul eveniment din acest an Kids Aquathlon: link de înregistrare.
În concluzie, prin Dniester Cup 2024, Federația de Triatlon nu doar organizează evenimente sportive, ci și investește în viitorul sportului și al copiilor, promovând o viață activă și sănătoasă în rândul tinerilor.