NEWS RO

Dniester Cup 2023 by Om et. 6: Când va avea loc competiția sportivă și ce străzi vor fi închise

📣 Acest weekend, pe data de 23 iulie, ne bucurăm să vă anunțăm că va avea loc Dniester Cup 2023 by OM, etapa a 6-a a Campionatului Național de Triatlon! 🏊‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️ Acest eveniment este extrem de important pentru lumea sportului și dezvoltarea triatlonului în Republica Moldova.

Campionatul Național de Triatlon reprezintă o platformă valoroasă pentru sportivii noștri talentați să își demonstreze abilitățile, să concureze în fața unor adversari de înalt nivel și să aducă onoruri țării noastre. Este o oportunitate deosebită de a promova și de a dezvolta triatlonul în Republica Moldova.
În acest context, dorim să aducem la cunoștință cetățenilor Chișinăului o informație importantă. Începând cu data de 22 iulie, începând cu ora 22:00 și până pe 23 iulie, ora 18:00, accesul cu mașinile pe străzile Calea Ieșilor și Ghidighici va fi restricționat. Rugăm cu respect cetățenii să nu parcheze mașinile pe aceste străzi, deoarece acestea vor fi evacuate pentru a facilita desfășurarea traseului de competiție.

Pentru a vă oferi mai multă claritate, vă punem la dispoziție harta cu străzile închise. Vă rugăm să consultați harta pentru a evita inconveniențele și a contribui la buna desfășurare a Campionatului Național de Triatlon.
Mulțumim din suflet pentru înțelegere și sprijinul vostru în dezvoltarea sportului în Republica Moldova. Contribuția voastră este valoroasă și esențială în promovarea și creșterea performanțelor sportive în țara noastră.

Vă invităm cu drag să fiți alături de noi în acest eveniment deosebit, să încurajați sportivii și să vă bucurați de spectacolul triatlonului. Haideți să fim mândri de realizările noastre și să arătăm lumii întregi că Republica Moldova este o forță în lumea sportului!