NEWS RO

Tinerii sportivi din Moldova au participat la competiția de triatlon din România

image

Sâmbătă, 24 august 2019, în orașul Tulcea, România, a avut loc competiția de triatlon Delta Rowmania ETU Triathlon Junior European Cup. Printre participanți s-a numărat și echipa formată din elevii Federației de Triatlon din Republica Moldova.

La competiția din Tulcea au participat 8 sportivi moldovenii:

- Țerna Alexei

- Stratulat Bogdan

- Uja David

- Vasilachi Cristian

- Pavlov Andrei

- Pavlov Kirill

- Mogîldea Ecaterina

- Musteața Timofei
image
Categoria 9 ani:

Locul 1 - Uja David

Locul 3 - Pavlov Kirill

Copiii au depășit distanța MINITRI, care a constat din 200 metri înot, 5 kilometri ciclism și 1250 metri alergare. Tinerii noștri triatloniști au obținut rezultate frumoase și au câștigat locuri de frunte.
image
Delta Rowmania ETU Triathlon Junior European Cup este o cursă spectaculoasă pentru copii, care se desfășoară pe un traseu de-a lungul Dunării și în jurul Lacului Ciuperca din Tulcea.
image
Competiția pentru copii face parte din Rowmania Delta Triathlon — competiția anuală de triatlon, adresată sportivilor de performanţă şi celor amatori din mai multe țări. Rowmania Delta Triathlon este organizată de Asociația Aqua Vita Sport Club Delta Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea, cu sprijinul Federației Române de Triatlon și al Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23.
image
Felicitări micilor noștri campioni! Le dorim să nu se oprească la progresele obținute și să meargă tot înainte spre noi victorii!