NEWS RO

O lună a rămas până la Cross Triathlon Dniester Cup by Om et. IV

O lună a rămas până la evenimentul Cross Triathlon ce va avea loc la Wake Park Moldova, timpul este limitat pentru a vă înregistra și a vă asigura un loc la competiție. Aceasta este o oportunitate unică de a experimenta o cursă triplă ce îmbină înotul, ciclismul și alergarea într-un mediu natural, cu traseul parcurs prin inima codrilor Moldovei. Mai mult, este important de menționat faptul că există distanțe pentru toate categoriile de vâste, inclusiv pentru copii.
Cross Triathlon este un sport captivant și intens care combină trei discipline diferite într-un eveniment unic. Cursa începe cu înotul într-un lac deschis din satul Pănășești, urmat de ciclism pe drumuri forestiere în inima codrilor Moldovei și încheindu-se cu o alergare pe drumuri forestiere și cărări prin pădure.

Este important de menționat că Cross Triathlon Dniester Cup by Om este un eveniment deschis pentru toți cei care doresc să experimenteze un stil de viață sănătos și oportunități sportive unice. De asemenea, organizatorii evenimentului au luat toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța participanților.
În plus, există și distanțe pentru copii, astfel încât să poată experimenta și ei bucuria sportului într-un mediu natural și sănătos. Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 - 10 ani vor parcurge 100 m înot, 1 km ciclism și 500 metri alergare. Astfel, Cross Triathlon este o oportunitate excelentă pentru a vă testa limitele fizice și pentru a face parte dintr-o comunitate activă și pasionată de sport.

Cu toate acestea, locurile sunt limitate, așa că grăbiți-vă să vă înregistrați pentru a vă asigura un loc la evenimentul Cross Triathlon Dniester Cup by Om.
Înregistrați-vă acum https://clck.ru/34GH9P și pregătiți-vă să experimentați o cursă triplă într-un mediu natural unic.