NEWS RO

Cross Triathlon DC et.4 by OM - înregistrarea e deja deschisă

Cross-triatlonul este o formă de sport captivantă și intensă care combină înotul, ciclismul și alergarea în condiții naturale, precum cordi, plajele și lacuri. Cross Triathlon DC et.4 by OM, va avea loc pe 4 iunie, pe teritoriul WakePark. Acest eveniment va fi o adevărată provocare pentru participanți, care trebuie să parcurgă un traseu format din diferite elemente și obstacole naturale.
Cursa începe cu înot într-un lac deschis în satul Pănășești, unde participanții vor înota distanțe sa în dependență de categorie, apoi vor trece la ciclism. Acest etapă se desfășoară pe drumuri forestiere în inima cordilor, unde participanții trebuie să depășească pante și coborâri, precum și să treacă prin diferite obstacole, cum ar fi bălți, pietre și copaci.

După această etapă, participanții vor trece la ultima etapă - alergarea. Aceștia trebuie să alerge câțiva kilometri pe drumuri forestiere și cărări în pădure, unde vor întâlni, de asemenea, diverse obstacole, cum ar fi bariere de apă, obstacole de sărituri și alergare pe burțile.
Cross-triatlonul este o modalitate excelentă de a vă testa capacitățile fizice, de a face noi prieteni și de a întâlni oameni pasionați de sport. Fiecare participant poate experimenta toate minunățiile naturii, depăși propriile sale bariere și simți că face parte dintr-o echipă. Participanții vor primi o mulțime de emoții și impresii, precum și își vor întări sănătatea și forma fizică. Datorită locației, susținătorii la fel vor avea posibilitate să petreacă activ și interesat timplu pentru că pe teritoriul WakePark sunt multe distracții, pe care le puteți vedea aici wakepark.md.

Astfel, cross-triatlonul este un eveniment sportiv captivant și complex, care va avea loc pe 4 iunie și va permite participanților să-și testeze forțele în diferite discipline, să experimenteze toate minunățiile naturii și să se simtă parte a comunității sportive,
Înregistrarea este deschisă pe https://clck.ru/34GH9P