NEWS RO

AIMO - partener titular voluntari la Campionatul National de Triatlon

AIMO este un producător autohton de îmbrăcăminte de sport și lifestyle. S-a lansat pe piață din 2012, cu o reinventare de produs și rebranding în 2015. S-a născut dintr-o doză de curaj și sete de libertate! Îmbrăcăminte reinventată pentru o mișcare liberă, în care ții pasul cu schimbările din jur.
Pentru cine este AIMO? Cu siguranță pentru oamenii activi, care au un stil de viață dinamic, care merg în călătorii, adoră plimbările în aer liber și care aleg mereu calitatea, confortul și funcționalitatea.
Gama de produse AIMO include îmbrăcăminte atât pentru femei, cât și pentru bărbați: tricouri, bluze sport, leggings, pantaloni, hanorace, pulovere, treninguri. Un sortiment divers pentru sport și lifestyle. Articolele pentru sport sunt elaborate din stofe cu proprietăți specifice, sunt quick dry, cu elasticitate și rezistență optimă, în funcție de tipul produsului. Acestea au un design actual, modern, cusute prin metode inovative, astfel încât să ofere un confort maxim în timpul mișcării. Îmbrăcămintea lifestyle este întocmai gândită să garanteze o stare relaxantă pentru portul zilnic, iar culorile și modelele corespund stilului de viață modern. Confortabile, practice, și nu în ultimul rând, ținând cont de tendințele actuale.
Magazinul AIMO se regăsește în C.C. Grand Hall, et. III
Online, comenzile pot fi plasate pe http://bit.ly/3I1ngsy
Livrările și retururile sunt gratuite în toată țara.
Din 2023, ne-am extins și în România. La București am deschis magazinul AIMO în ParkLake mall.