NEWS RO

Trei elevi ai Școlii de Triatlon FTRM au obținut medalii în România

image


Weekendul trecut a fost unul plin de evenimente și emoții frumoase pentru FTRM, iar asta pentru că trei dintre elevii de la Școala de Triatlon au participat la două competiții foarte importante din România.

Sâmbătă, 31 august, Ecaterina Mogâldea, David Uja și Bogdan Stratulat, cei trei campioni ai Școlii de Triatlon, au participat la Háromszék Triatlon - cel mai vechi concurs de acest gen din România, o competiție cu un caracter unic printre concursurile de cross triathlon. Pe lângă emoții, aventură, prieteni noi și multă adrenalină, elevii noștri s-au întors și cu medalile mult râvnite. La categoria 11- 12 ani, Ecaterina Mogîldea s-a plasat pe locul II, iar Bogdan Stratulat pe locul III. La categoria 9-10 ani, David Uja a obținut primul loc!
image
Chiar a doua zi, pe 1 septembrie, ca niște adevărați campioni, sportivii noștri au participat la Campina Open MTB, o altă competiție din România. Aceștia au participat la categoriile 9-10 ani (6 km) și respectiv 11-12 ani (12 km). Campina Open MTB reprezintă un eveniment sportiv aflat la cea de-a șaptea ediție și care constă în întrecerile cu MTB-urile desfășurate pe dealurile prahovene. Competiție are scopul de a încuraja stilul de viață sănătos, dar și de a promova Municipiul Campina și împrejurimile sale.
image
Reamintim, cei trei sportivi sunt elevi ai Școlii de Triatlon FTRM și se antrenează sub îndrumarea triatlonistului Iurie Ostașin.