• Română
    • Русский
    • English

Federația de Triatlon din RM cere sprijinitul cetățenilor în dezvoltarea triatlonului

La dezvoltarea triatlonului din țara noastră și la sprijinirea Federației de Triatlon din Republica Moldova (FTRM) poate contribui orice doritor. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să vă cheltuiți economiile personale, ci doar să profitați de legea „2 %” și să donați 2% din impozitul dvs. pe venit pentru susținerea FTRM.

Procedura este foarte simplă și nu necesită cheltuirea banilor personali. Cum funcționează acest mecanism? La completarea declarației cu privire la impozitul pe venit, tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul fiscal al Federației de Triatlon din Republica Moldova – 1016620006460 în rubrica specială privind legea 2%. Completarea declarației fiscale se efectuează în cadrul Inspectoratului Fiscal de Stat (FISC). Toate detaliile privind „legea 2%” pot fi găsite aici.

Toate fondurile transferate la adresa FTRM vor fi folosite în scopul dezvoltării triatlonului pentru copii, tineri și amatori, desfășurării evenimentelor sportive din cadrul acestei discipline, precum și al pregătirii profesionale a tinerei generații de triatloniști din Moldova.

Federația de Triatlon din Republica Moldova este o organizație sportivă națională, al cărei scop principal este dezvoltarea și popularizarea unor discipline sportive precum triatlonul, duatlonul și aquatlonul. Cu ajutorul diferitelor competiții și evenimente sportive, federația încearcă să implice sportivii amatori și profesioniști în aceste sporturi și să pregătească triatloniștii pentru participarea la campionatele naționale și internaționale.