Sportivii moldoveni au urcat pe podiumul triatlonului TriChallenge Mamaia

2222222

În perioada 9 – 10 septembrie, la Mamaia s-a desfășurat triatlonului TriChallenge, la care au participat și 15 sportivi din echipa Sporter și Triathlon Moldova. Triatleții noştri au participat la probele supersprint, sprint, proba olimpică și ștafeta olimpică, care au adus ţării noastre locul 1, 2 și 3.

Locul 1 în categoria de vârstă 30-34 ani, masculin, la proba olimpică, a fost cucerit de către Eugen Volosciuc. Sportivul a înotat 1500 de metri, a parcurs 40 de km pe bicicletă și a alergat distanţa de 10 km. Această performanță a sa a fost realizată în 02:20:58 ore.

Locul 2  în categoria de vârstă 20-24 ani, masculin, la proba olimpică, a fost cucerit de către Alexandru Mecin, managerul proiectului Sporter. Alexandru a parcurs distanța de 51,5 km în  2:43:29 ore.

Locul trei a fost cucerit de către sportiva Svetlana Zaicenco, la proba sprint, feminin, în categoria de vârstă 30-39 ani. Svetlana a trecut de etapele de înot – 750m, ciclism – 20 km, alergare – 5 km în 1:32:14 ore. Și încă o performanţă a sportivei este locul trei la cross-ul Beach Run, unde a parcurs distanţa de 4 km pe nisip în 18:48 minute.

Echipa Sporter a ocupat locul 10 la proba de ştafetă olimpică. Olga Maliutina, Dmitri Mironenco și Mariana Manole au reuşit această performanţă în 2:55:34 ore.

Și alți participanți din Moldova au reuşit să stabilească performanțe personale în cadrul cursei de triatlon, primind astfel medaliile binemeritate. Majoritatea participanților evenimentului au beneficiat de serviciile de transportare a bicicletelor, oferite de către Sporter Travel și au primit o reducere de 20% pentru participarea la cursă.

De asemenea, echipa Sporter a instalat un cort informațional în zona de start, pentru a aduce la cunoştinţă sportivilor străini despre următoarele evenimente sportive organizate de către Sporter.

Sporter le mulțumește organizatorilor evenimentului sportiv, АCS Smartatletic, pentru buna desfăşurare a triatlonului și colaborarea reciprocă!

Felicitări sportivilor care ne reprezintă țara și le urăm pentru viitor cât mai multe victorii și podiumuri cucerite!

Rezultate

Mai multe detalii despre viitoarele evenimente organizate de către Sporter Travel aflați aici: Sporter Travel

Galerie Foto

sporter.md

Blog Attachment