Prima victorie din acest an a lui Iurii Ostașin la “WinterTri Challenge 2016”

e67381c9a85573252d8202bbf17fe89f

Triatletul mondovean Iurii Ostașin a ocupat primul loc la categoria sa de vârstă la competiția românească de triatlon “WinterTri Challenge 2016” din acest weekend, care a avut loc în incinta complexului sportiv al orașului Izvorani, situat la 20 km de București.

Campionatul deschid de iarnă al României la triatlon a inclus următoarele probe:

  • Alergare prin pădure – 5,3 km
  • Cursă de ciclism – 12 km
  • Înot (bazin) – 500 m

La competiție au participat 343 de sportivi, printre care Iurii a devenit al 12-lea în ansamblu și primul la categoria sa de vârstă (50-60 de ani). Sportivul a remarcat că ar fi putut ocupa prima poziție și la categoria 40+, însă a avut nevoie de câteva secunde pentru a câștiga.

“Am fost foarte plăcut surprins când spectatorii mi-au aplăudat pe parcursul întregii distanțe. Datorită susținerii lor și primirii călduroase am devenit campion. De altfel, un alt moment important pentru mine a fost și nașterea nepotei mele, căreia i-am dedicat această victorie”, – a declarat Iurii Ostașin pentru Sporter.md.

Sporter.md îl felicită pe Iurii Ostașin cu recenta victorie și îi urează doar primele poziții pe podiumurile următoarelor competiții!

Blog Attachment